Novo radno vrijeme Eko knjižnice


Piše: Inga Kukolj, Ekološka udruga Krka

Dragi eko prijatelji, na vaše prijedloge, odlučili smo promijeniti radno vrijeme Eko knjižnice igračaka u Kninu koja će od 16. 9. raditi od ponedjeljka do petka  od 14 do 18 sati na starom mjestu u prostorijama Ekološke udruge Krka u  Tvrtkovoj 3.

Podsjećamo sve sugrađane da je Eko knjižnica igračaka mjesto gdje djeca potpuno besplatno mogu iznajmiti brojne igračke.

Knjižnica je opremljena raznim, pretežno ekološkim  igračkama. Tu su tako društvene igre, slikovnice i edukativne igre, a nadopunjavat ćemo je i dalje prema željama djece. Osim toga roditelje i djecu potičemo da igračke kojima se djeca više ne igraju doniraju knjižnici igračaka, da ih ne bacaju, odnosno donacijom knjižnici da ih i recikliraju.

U knjižnici igračaka djeca se uz pratnju roditelja mogu i igrati.

Stoga dragi prijatelji vidimo se u “Raju igračaka” (djeca vrlo često tako nazivaju knjižnicu igračaka ), a građane grada Knina i okolice koji još uvijek nisu učlanili djecu za besplatno iznajmljivanje igračaka pozivamo da to što prije urade jer i članstvo je također potpuno besplatno.

Kreativni eko tim udruge Krka priprema  brojne edukativne radionice za djecu koje će se provoditi za vrijeme trajanja rada eko knjižnice.

Hvala Vam što čuvate okoliš!

Kninski ekolozi

Izbornik