Zašto se oglašavati na Huknetu?


Želite li veći doseg informacija o vašim proizvodima i uslugama, a da pritom do ciljane publike doprete uz vrlo fleksibilne mogućnosti web oglašavanja – na pravom ste mjestu jer vam najstariji i najčitaniji portal u gradu Kninu upravo to omogućava na svojoj platformi!

Kao što je Kaladont simbol za zubnu pastu, a Digitron za kalkulator, tako je Huknet u Kninu simbol za lokalni news portal.

Kninski news portal Huknet postoji od travnja 2009. godine te je najstariji i najčitaniji kninski portal. U više od 10 godina postojanja Huknet je objavio više od deset tisuća članaka vezanih za Knin.

Huknet se uglavnom bavi izvještajnim novinarstvom, a cilj mu je biti informativnim servisom građana Knina i okolice. Portal je specifičan po jednoj inovaciji, a ta je da ga građani čitaju, ali i pišu. Naime, o svojim aktivnostima, projektima i rezultatima za portal pišu predstavnici sportskih klubova, udruga civilnog društva i gradskih ustanova, čime smo naš medij još više približili sugrađanima i njihovim potrebama. Nije rijedak slučaj i da građani pošalju vijest i fotografiju s terena, bilo da je riječ o komunalnom problemu, požaru ili prometnoj nesreći.

Facebook grupa HUKNET ima šest i pol tisuća članova, a otprilike toliko ljudi dnevno i posjeti portal.

Huknet pruža brojne mogućnosti za promicanje ključnih poruka putem jednog od naših oglašivačkih alata:

  • Sponzorirani članci
  • PR/native članci
  • Banneri
  • Video sadržaji
  • TV spotovi
  • Foto i video produkcija

Za sva detaljna pitanja i mogućnosti oglašavanja kontaktirajte nas putem e-maila: marketing@median.hr ili broja mobitela 095 710 31 91.

Izbornik