• Naslovna
  • Društvo
  • Udruga Sveti Bartolomej obilježila svoj imendan i dan svog zaštitnika

Udruga Sveti Bartolomej obilježila svoj imendan i dan svog zaštitnika


Piše: Josip Blažević, UOSI Sveti Bartolomej

Danas na Marunuši u Kninu Udruga osoba s invaliditetom „Sveti Bartolomej“ obilježila je Dan svetog Bartolomeja svog zaštitnika i imendan udruge.

Uz naše korisnike, članove, djelatnike, vodstvo udruge obilježavanju su se priključili predstavnici Grada na čelu s gradonačelnikom Markom Jelićem, predstavnici županije, predstavnici kninskih udruga i ustanova od Ekološke udruge Krka, Čarobnog svijeta, Zvonimira, Grabarja, Crvenog križa do Pučkog otvorenog učilišta, Doma za starije i nemoćne osobe i Udruge umirovljenika.

Na obilježavanju smo imali jahanje, potezanje konopa, vožnju u invalidskim kolicima za hodače, dječje igre i kreativne radionice uz Čarobnjake i sve to začinili roštiljadom.

 Iskoristili smo prigodu i promovirali naše projekte osobne asistencije Zajedno u život i Zaželi.

U znak dugogodišnjeg volonterstva i odanost udruzi  našem Najvolonteru Damiru Zorku darovali smo bicikl.

Dodijelili smo zahvalnice svim donatorima koji su se uključili u Našu akciji nabave novog kombija pod nazivom Žuti kombi sreće za male i malo veće.

Ovom prigodom zahvaljujemo svima koji su se priključili našem obilježavanju Dana svetog Bartolomeja, svima koji nas podržavaju i prate i pozivamo sve koji misle da će svoj problem lakše riješiti uz nas da nam se obrate naša vrata su otvorena non stop.

Imamo našu krilaticu koja glasi ŽIVJETI S VAMA A NE PORED VAS, vjerujte nam da je uz Vas život ljepši a uz nas je bogatiji.

Vaš predsjednik udruge

Josip Blažević

Foto: UOSI Sveti Bartolomej

Izbornik