Uhvaćeni napadači na kafić u Đevrskama; Za onima iz Uzdolja još se traga


Uhvaćeni su napadači na kafić u Đevrskama, a za onima koji su maskirani upali u kafić u Uzdolju i ozlijedili petoro ljudi, žena i djece – još se traga. Evo cjelovitog izvještaja policije:

“U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 28-godišnjakom i 25-godišnjakom okrivljenim za prekršaj iz članka 6 Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Utvrđeno je da su okrivljeni 21. kolovoza oko 22.50 sati u Đevrskama, u alkoholiziranom stanju došli u ugostiteljski objekt 62-godišnjaka osobnim automobilom Golf, šibenskih registracijskih oznaka, kada je po ulasku u ugostiteljski objekt okrivljeni 25-godišnjak na naročito drzak i nepristojan način na nacionalnoj osnovi vrijeđao 62-godišnjeg vlasnika ugostiteljskog objekta i pri tom narušavajući javni red i mir tu nazočnih gostiju, dok je okrivljeni 28-godišnjak verbalno napao vlasnika ugostiteljskog objekta nakon što su okrivljeni upozoreni da ne oštećuju inventar i da će pozvati policiju.

Okrivljeni su nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja, uz Optužni prijedlog, privedeni Općinskom suda u Šibeniku, stalna služba Knin, zbog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira, dok je 28-godišnjak okrivljen i zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama jer je, tijekom postupanja po ovom događaju, 22. kolovoza oko 00.15 sati u Konjevratima zatečen da u vidno alkoholiziranom stanju upravlja osobnim automobilom Golf i tom prilikom je odbio alkotestiranje.

Na okolnosti događaja od 21. kolovoza u Uzdolju i nadalje se intenzivno provodi kriminalističko istraživanje.”, izvijestili su iz policije.

I. Š.

Foto: Ivica Šimić 

Izbornik