Nova regulacija prometa u Masleničkoj i Velebitskoj ulici


Iz Grada Knina obavještavaju građane da je u Masleničkoj i Velebitskoj ulici uspostavljen jednosmjerni režim prometa pri čemu je smjer odvijanja prometa Tvrtkova ulica – Maslenička ulica – Zelene zgrade te Zelene zgrade – Velebitska ulica – Tvrtkova ulica.

U navedenim ulicama parkirana vozila otežavaju normalno odvijanje prometa, pogotovo mimoilaženje vozila pa će ovakvo prometno rješenje doprinijeti većoj protočnosti vozila i poboljšati sigurnost odvijanja prometa u ovom dijelu grada.

Jednosmjerni režim prometa u Masleničkoj i Velebitskoj ulici određen je Prometnim elaboratom – Regulacija prometa na području grada Knina na koji je, sukladno odredbama Zakona o sigurnosti prometa na cestama ishođena suglasnost Ministarstva unutarnjih poslova i Ministarstva mora, prometa i infrastrukture.

U ulicama je postavljena odgovarajuća prometna signalizacija pa se vozačima skreće pozornost na poštivanje nove prometne regulacije jer u protivnom čine prekršaje za koji su Zakonom o sigurnosti prometa na cestama propisane odgovarajuće novčane kazne.

I. Š.

Izbornik