• Naslovna
  • Sport
  • Krenule prijave momčadi za Malonogometni turnir Oluja kup

Krenule prijave momčadi za Malonogometni turnir Oluja kup


Piše: Ivan Jelavić, ispred organizatora

Krenule su prijave momčadi za Malonogometni turnir Oluja kup kojega u povodu  proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja u Kninu organizira Udruga navijača hrvatske nogometne reprezentacije Sinovi Oluje.

Kotizacija po timu je 500 kuna, a prijaviti se možete do 25. srpnja i to na broj mobitela 0918967524 ili u inbox FB stranice Sinovi Oluje.

Turnir započinje 30. srpnja i igrat će se na betonskom igralištu OŠ Dr. Franje Tuđmana.

I ovaj put ćemo nastojati sve vrhunski pripremiti i organizirati. Nagradni fond osjetno je povećan u odnosu na prijašnje turnire i iznosi 20 tisuća kuna od kojih prvoplasirana momčad dobiva 11 tisuća kuna, drugoplasirana pet tisuća, trećeplasirana tri, a četvrtoplasirana tisuću kuna.

Naravno, za najbolje momčadi idu i pehari koji su namijenjeni i za najboljeg igrača, strijelca i golmana. Sva trojica dobit će i poklon paket od Jako sporta.

Zaštitni dio turnira je i humanitarna lutrija koja je ove godine najbogatija do sada. Ne odstupamo od pomoći zajednici pa ćemo ove godine cjelokupni prihod od lutrije namijeniti Ženskom rukometnom klubu Knin.

U vaš odaziv ne sumnjamo. Idemo svi zajedno, šesti put zaredom, proslaviti Dan pobjede i domovinske zahvalnosti i Dan hrvatskih branitelja te odigrati, kako stoje stvari, najspektakularniji Oluja kup do sada.

Prije početka turnira ćemo kod Spomenika hrvatske pobjede Oluja 95 na glavnom kninskom trgu položiti vijenac i zapaliti svijeće za poginule hrvatske branitelje.

Sve novosti u vezi turnira pratite na FB stranici Sinovi OLUJE te na FB Eventu Oluja Kup 2019.

Izbornik