• Naslovna
  • Kultura
  • Foto – 2. večer GRR Festa: Zvučni i vizualni šok na Marunuši

Foto – 2. večer GRR Festa: Zvučni i vizualni šok na Marunuši


Foto: Ante Šimić (prvih 9 fotografija u galeriji); Danijela Čatipović i Stjepan Tomić (preostala 51 fotografija u galeriji)

Završen je 11. GRR Fest, po meni, možda i najbolji do sada!

Kulminacija se dogodila sinoć i noćas kada su dobitnu kombinaciju stvorili nabrijani izvođači, raspoložena publika, priroda kakvu je igdje teško pronaći i vizualno scenski background festivala (by Amanda i Irina) koji je blistao u svojoj kreativnoj raskoši.

Ogenj su doslovno letjeli po pozornici i da su još malo više ostali, zapalili bi je, Jeremiah’s su se razmahali rhytm and bluesom na kojega su valjda i vukovi na obližnjem Ljupču cupkali u ritmu, a Cabaret á la Carte je priča za sebe.

Znači, cure su pojele binu, publiku, cijelu Marunušu… Zvučni i vizualni šok koje su priredile ljudima teško je uopće opisati. Savršen bend, savršena koreografija i savršeno dozirana suptilna erotičnost, svojstvena kabaretu – stopili su se u možda najbolji nastup nekog izvođača ikad u ovih 12 izdanja GRR Festa (da 12, iako je ovo bio 11. festival… komplicirano je za objasniti, ali idući fest će biti 13-i).

Sinoć je, da budemo potpuno precizni, bilo 230 posjetitelja, što je sjajno s obzirom na okolnosti, a čime je priča o odličnom festivalu zaokružena. Sve u svemu, sve pohvale aktivistima iz tima udruge Atribut koji su organizirali festival!

Urbana, alternativna kultura u Kninu nije mrtva! Dapače, tvrdoglavo grabi dalje!

I. Š.

Izbornik