Turnir koji je postao društveni događaj: Večeras finale


Društveni događaj

Kako i naslov kaže, Malonogometni turnir Sveti Ante Knin prerastao je okvir sportskog i postao društveni događaj, uspio je izvući iz kuća i mlado i staro, što se kaže – cijeli grad.

Ok, netko će reći – s nogometom ne možeš pogriješiti, to je čisti zicer, jer nogomet je kralj zabave za mase.

Ipak, trebalo je povući inicijativu te sve to izorganizirati na čemu organizatorima mogu ići samo pohvale i poticaj da i dogodine nastave s ovim turnirom koji je ne samo sportski događaj, nego i mjesto okupljanja i druženja građana.

Iskreno, osobno bih volio da ovakav odaziv građana, kako mladih tako i odraslih, bude i na kvalitetnim kulturnim i glazbenim događanjima. No valjda ćemo, nekad, kao društvo i zajednica, doći i na tu razinu.

Večeras finale

Večeras su na rasporedu završna događanja. Najprije će se u 19:30 sati igrati revijalni susret između pionira Dinare i DOŠK-a.

U 20:15 igrat će se utakmica za treće mjesto između Carpe Diema i Otavica.

U 21:00 je Tombola, a glavni dobitak je Smart TV (Led TV, Full HD, 98 cm).

I na kraju, u 21:30 je veliko finale u kojem se sastaju Torcida Otok Kavana Otok i El Mont/Taxi Lozančić.

Podsjetimo, u polufinalnim utakmicama odigranima prekjučer Torcida Otok Kavana Otok pobijedila je momčad Carpe Diema 3:0, a El Mont/Taxi Lozančić bio je bolji od Otavica rezultatom 2:0.

Na vrijeme uhvatiti komad betona

Prekjučer su tribine bile gotovo pune, bilo je po mojoj procjeni preko tisuću ljudi, a večeras ih, s obzirom da je finale, može biti samo više.

Stoga treba i malo ranije do igrališta – uhvatiti svoj komad betona na tribinama…

I. Š.

Foto: FB stranica Malonogometni turnir “Sv. Ante” – Knin 

Izbornik