• Naslovna
  • Društvo
  • Otvorena nova poslovnica HPB-a u našem gradu: U Kninu svaki treći stanovnik – klijent HPB-a

Otvorena nova poslovnica HPB-a u našem gradu: U Kninu svaki treći stanovnik – klijent HPB-a


Sponzorirani članak

U Kninu je danas svečano otvorena nova poslovnica Hrvatske poštanske banke i to u Ulici Gospe Velikog Hrvatskog Krsnog Zavjeta 9.

HPB trenutno ima preko 600 tisuća klijenata

Svaki treći stanovnik Knina je klijent HPB-a, otkrio je izvršni direktor Sektora poslovanja sa stanovništvom ove banke, Mato Filipović.

– Cilj nam je pridonijeti stvaranju boljega života i u našem lijepom Kninu te povećati broj klijenata.  S ponosom mogu reći da je danas svaki treći stanovnik grada Knina naš klijent. Nedavnim pripajanjem Jadranske banke u Šibensko-kninskoj županiji povećali smo broj klijenata za oko 40 tisuća, tako da sada u Hrvatskoj imamo preko 600 tisuća klijenata. Nedavno smo s gradonačelnikom Jelićem riješili i dugo otvoreni problem Kninjanke, a na taj način i 35 radnika koji su čekali svoje zaostatke – kazao je Filipović.

I Grad Knin klijent HPB-a; Gradonačelnik pozvao i druge banke da budu aktivne

Kninski gradonačelnik Marko Jelić iskazao je zadovoljstvo brzinom i efikasnošću kojima je s HPB-om riješio dugogodišnji problem.

– Nikad nisam nešto riješio tako brzo, u roku od pet minuta riješili smo problem Kninjanke koji se vukao 20 godina. I Grad je dobio ponudu od banke koju nije mogao odbiti te je od 1, lipnja i Grad Knin klijent HPB-a. Ovo je i prvi poslovni prostor Grada Knina u ovoj ulici stavljen u funkciju, a uskoro će se dogoditi i s ostalim prostorima. Kao gradonačelnik težim raznovrsnosti i konkurenciji pa bih pozvao i druge banke da budu aktivne pa neka bolji pobijedi. A za sada je najbolji – vidimo gdje – pohvalio je gradonačelnik Hrvatsku poštansku banku.

I Županija i župan klijenti HPB-a

Okupljenima se obratio i župan Goran Pauk i istaknuo važnost otvaranja poslovnice u Kninu.

– Velika mi je čast što je HPB prisutan u Kninu u novim prostorima što će otvoriti neke nove mogućnosti konkurencije. Vjerujem da će uskoro svaki drugi stanovnik Knina biti klijent ove banke – istaknuo je župan otkrivši da su i Županija i on osobno klijenti HPB-a.

Okupljenima se danas obratio i direktor HPB-ovog Regionalnog centra za stanovništvo Šibenik, Boris Babić.

Gitarom i pjesmom otvaranje poslovnice je uveličao kninski tenor Hrvoje Marić, a prostor banke blagoslovio je fra Ivan Šimunac.

Banka je danas iskazala i svoju društvenu odgovornost pa je tako voditelj poslovnice u Kninu Ivan Stjepan Bajan uručio  kninskom gradonačelniku Marku Jeliću donaciju u visini od 40 tisuća kuna za izgradnju dječjeg igrališta u blizini same banke.

I. Š.

Izbornik