• Naslovna
  • Sport
  • Završene pripreme članica TK Olympic u zagrebačkoj Dubravi

Završene pripreme članica TK Olympic u zagrebačkoj Dubravi


Piše: Stpe Jarloni, TK Olympic, Knin

Članice TKD Olympic odradili su četverodnevne pripreme za predstojeća natjecanja u Taekwondo klubu Dubrava.

Napomenuo bih kako je Ela Jelić već kvalificirana na Europsko juniorsko prvenstvo dok ostale tri članice, Matea i Ivona Jelić te Anđela Mrša svoju šansu još trebaju iskoristiti.

Matea za sada ima zlato s  prvog od ukupno tri kvalifikacijska turnira te najveću šansu za nastup na Europskom kadetskom prvenstvu, ali ni druge dvije članice nisu daleko od istog i držimo im fige..

Upravo smo završili zadnji od ukupno šest treninga u prethodna četiri dana.
Zahvalio bih se prije svega Lidiji Katalinić-Špoljarić, glavnoj trenerici i predsjednici TK Dubrava koja nam je omogućila ove “mini” pripreme. Zahvalio bih se još Tomislavu Karauli, mojem dugogogodišnjem prijatelju i kolegi iz “naših dana” Hrvatske nacionalne selekcije i sudjelovanja na europskim i svjetskim turnirima.

Još bih uputio zahvale atletskom treneru Igoru Čordašu, treneru jedne od naših najuspješnijih atletičarki, Andree Ivančević, koji je sa curama odradilo kondicijski trening na atletskoj stazi.

I najveće zahvale idu mojim prijateljima Renati i Guti Cicvarić koji su ustupili svoj stan našim curama i tako nas ostavile bez komentara, zato VELIKO HVALA.

Cure su na super odrađenim jakim treninzima za nagradu dobile kupanje na Bazenskom kompleksu Svetice i odlazak u cinestar na jedan fimić.

Sve u svemu, ugodno s korisnim je odrađeno, a jako lijepe uspomene i nova poznanstva nosimo sa sobom u naš Knin.

Izbornik