Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hrhuknet/public_html/wp-content/themes/vienna/header.php:2) in /home/hrhuknet/public_html/wp-content/themes/vienna/inc/functions/scripts.php on line 66
 

Prijavite se na Uskršnji sajam!


Turistička zajednica grada Knina poziva sve zainteresirane izlagače da se pridruže Uskršnjem sajmu koji će se održati u subotu, 20. travnja od 10 do 12 sati u parku kod kružnog toka, u okviru manifestacije Uskrs u Kninu.

Zainteresirani će izlagati proizvode na štandovima od jednog ili dva metra kvadratna, ovisno o potrebama. Štandovi se ustupaju bez naplate od strane organizatora.

Sudjelovati mogu isključivo izlagači koji imaju registriranu kućnu radinost, OPG, obrt, tvrtku ili su članovi udruge koja u svom Statutu ima registriranu prodajnu djelatnost. Ponuda izlagača treba sadržavati raznovrsne tradicijske suvenire, gastro delicije, uskršnje ukrase i slično. Uskršnji ukrasi nisu uvjet, ali su svakako dobrodošli. Svi izlagači dužni su držati se posebnosti ove manifestacije i prigode.

Turistička zajednica grada Knina ima pravo nadzora. U slučaju nepoštivanja obveza ima pravo zatražiti od izlagača da otkloni pogrešku.

Za sudjelovanje na sajmu potrebno je ispuniti prijavnicu

Ispunjenu prijavnicu je potrebno dostaviti e-mailom na adresu: info@tz-knin.hr ili osobno u ured Turističke zajednice grada Knina na adresi: Tuđmana 24, najkasnije do 17. travnja 2019. godine. Također, možete i osobnim dolaskom, prijavnicu direktno ispuniti i u Turističkom uredu.

Prijavnice bez potpisa i pečata neće se razmatrati. Uz prijavnicu potrebno je dostaviti dokaz o registraciji kućne radinosti, OPG-a, obrta, tvrtke ili udruge.

Za dodatne informacije, stojimo na raspolaganju u uredu Turističke zajednice grada Knina, na broju telefona: 022/664-822 ili putem e-maila: info@tz-knin.hr, svakim radnim danom od 7 do 15 sati (pauza od 10:30 do 11 sati).

Tekst i foto: TZ grada Knina

Izbornik