Dinara utrpala pet komada Mladosti iz Tribunja


Piše: Andro Kuzmanić, NK Dinara

Ovog vikenda u Kninu je odigrana utakmica 10. kola županijske nogometne lige u kojoj su snage odmjerili nogometni klub Dinara i nogometni klub Mladost iz Tribunja.

Utakmica je odigrana u subotu po lijepom i sunčanom vremenu pred oko 200 gledatelja.

Momčad Dinare zasluženo je slavila visokim rezultatom 5-1 i tako nakon gostujuće pobjede nad Rudarom prethodnog vikenda i ovoga puta upisala sva tri boda.

Mlada momčad Dinare ponovno je pokazala da je izuzetno talentirana i dobro vođena od strane trenera Duje Barića. Treba istaknuti kako je ovo već dvanaesta utakmica u nizu bez poraza za mlade #dinaraše (od zadnjeg jesenskog kola protiv Vodica, 8 prijateljskih utakmica, kup utakmice i sada dvije prvenstvene).

Susret je otvorio lijepim pogotkom glavom naš napadač Teskera da bi u 38. minuti Varnica povećao vodstvo na 2-0 iz jedanaesterca. Najstroža kazna je dosuđena nakon što je protivnički igrač namjerno igrao rukom kako bi spriječio pogodak zbog čega je isključen. Nakon toga, ubrzo do kraja poluvremena Dinara zabija još dva pogotka i dolazi do velike prednosti od 4-0 na poluvremenu.

U nastavku utakmice, nogometaši Dinare prepustili su blagi posjed gostujućoj momčadi te su strpljivo čekali iza lopte i koristili dobro kontranapade iz kojih su mogli još više povećati svoje vodstvo. U 57. minuti dosuđen je kazneni udarac za momčad Mladosti iz kojega su smanjili rezultat na 4-1, da bi konačnih 5-1 postavio Daniell Karna svojim drugim pogotkom iz lijepe akcije u 85. minuti.

Nakon uspješnog starta u prvenstvu i kupu, za vikend Dinaru očekuje prva polufinalna utakmica koja će se odigrati u Drnišu.

Izbornik