Radionice za djecu udruge Čarobni svijet


1422823_1385105058399641_1970589196_nUdruga Čarobni svijet organizira kreativne radionice namijenjene djeci predškolske dobi (od 5 do 7 godina) kojima se potiče likovno i kreativno stvaralaštvo.

– Radionice pružaju djeci mogućnost da uz tradicionalne tehnike likovnog i umjetničkog izražavanja, upoznaju i suvremene tehnike crtanja i slikanja, oblikovanja i modeliranja, ocrtavanja različitih materijala, izradu rukotvorina, ali i mogućnost da se međusobno druže te sudjeluju sa svojim idejama i zamislima. Na zabavan i djeci prilagođen način radionice potiču jačanje pozitivne slike o sebi, samopouzdanja i samopoštovanja te ostvarenje vlastitih potencijala i kapaciteta. Također se obrađuju teme poput odgovornog ponašanja prema sebi i drugima, potiče se uvažavanje, poštivanje osobnog i tuđeg mišljenja kao i aktivan odnos u zajednici. Radionice će se izvoditi na jednostavan, djeci prihvatljiv, motivirajući i spontani način s ciljem stvaranja opuštene atmosfere i poticanja kreativnosti – izvijestili su iz udruge.

Radionice će se održavati u prostorijama udruge Čarobni svijet, u Vukovarskoj 8, jednom tjedno u trajanju od 90 minuta. Mjesečna članarina je 80 kuna, a roditelji svoju djecu mogu prijaviti do 27. prosinca ove godine. Prijave se mogu ostaviti u inbox na facebook profilu Čarobnog svijeta ili na mail adresu carobnisvijet7@gmail.com

Roditelji koji su zainteresirani za osnove njemačkog jezika u predškolskoj dobi također se mogu javiti kako bi u udruzi dobili podatke o potrebama takvog programa.

Izbornik