• Naslovna
  • Kultura
  • Humanitarni koncert za osobe s intelektualnim teškoćama u Bratiškovcima

Humanitarni koncert za osobe s intelektualnim teškoćama u Bratiškovcima


IMG_0062-1Centar za rehabilitaciju Roman obitelj organizira u petak u 17 sati u svom prostoru u Bratiškovcima humanitarni koncert klape Adriaticum koja će pjesmom razveseliti korisnike Centra.

Centar za rehabilitaciju Roman obitelj pruža različite socijalne usluge, na dvije lokacije, u  Šibeniku i Bratiškovcima za 113 odraslih osoba s intelektualnim teškoćama, odnosno osoba s umjerenom i težom mentalnom retardacijom.

– I ove godine većina korisnika Centra neće nadolazeće blagdane provesti uz  svoje obitelji, nego će Centar koji o njima skrbi kroz sve aspekte života, uz  pomoć dobrih ljudi organizirati  bogati humanitarni program kojim želimo radost nadolazećih blagdana na primjeren način podijeliti s osobama o kojima skrbimo. Program Prosinac 2013. do sad je realiziran kroz odlazak korisnika u HNK Šibenik na koncert „A i vi ste s nama iako vas nima“, koncert grupe Bagatin, dolazak sv Nikole, odlazak na sv misu, druženje s djecom iz Skradina, a do kraja mjeseca očekuje nas još puno aktivnosti u Centru i van njega – izvijestili su iz Centra za rehabilitaciju Roman obitelj.

 

Izbornik