• Naslovna
  • Sport
  • 17 medalja, 4 ekipna plasmana i 3. sveukupno mjesto za Taekwondo klub DIV Knin

17 medalja, 4 ekipna plasmana i 3. sveukupno mjesto za Taekwondo klub DIV Knin


Piše: Dragan Pinjih, TK DIV Knin

Jučer je u dvorani Srednjoškolskog centra Lovre Montija u organizaciji Taekwondo kluba DIV Knin održano 12. po redu taekwondo natjecanje Knin open 2019.

Natjecanje je bilo primarno za nacionalnu rang listu kadeta i prošlo je bez ikakvih problema. Na natjecanju sudjelovalo je 250 boraca iz 25 klubova i 3 države, BiH, Srbije i Hrvatske. Na natjecanju se sastao i Upravni odbor Hrvatskog taekwondo saveza na čelu s predsjednikom Antom Nobilom na kojem su donijeli niz važnih odluka za daljni rad HTS-a i taekwondo sporta u cijelini.

Kao organizatori smo presretni što smo uspjeli ugostiti ovoliki broj natjecatelje iz 25 klubova i tri države, presretni zato što su svi naši gosti bili bez zamjerke oko naše organizacije na koju jedino možemo utjecati kao organizatori.

VELIKO, VELIKO HVALA našim roditeljima ❤ ❤ koji su pazili djecu na natjecanju, koji su napravili toliko hrane, koji su pomagali oko čišćenja dvorane, veliko hvala svima koji su sudjelovali na Knin Openu 2019.

Veliko hvala svim sponzorima i donatorima, Gradu Kninu, Zajednici sportova Grada Knina, Šibensko Kninskoj Županiji, Zajednici sportova Šibensko Kninske županije, Srednjoškolskom centru Lovre Montija, DIV GRUPI, N.P. KRKA, Općini Biskupija, Cetini.hr, Komunalnmo poduzeću Knin i svima koji su doprinijeli da se Knin Open 2019. održi.

Taekwondo klub DIV KNIN osvojio je 17 medalja od toga osam zlatnih, tri srebrne i šest brončanih medalja te četiri ekipna plasmana. U ekipnom plasmanu naši Divovci osvoji su:

1. mjesto Mlađe kadetkinje
2. mjesto Mlađi kadeti
3. mjesto Starije Kadetkinje
2. mjesto Juniori
3. mjesto u sveukupnom plasmanu

U pojedinačnom plasmanu medalje su osvojili:

NIKOLA ČEKO zlato
MATE TESKERA zlato
ANA POPOVIĆ zlato
LANA SIGUT zlato
PETRA LEA JELIĆ zlato
KRISTINA JAKOVLJEVIĆ zlato
LEA GRBAVAC zlato
MATEO PRATLJAČIĆ zlato

DUMANČIĆ NIKA srebro
ANTONIO DAVIDOVIĆ srebro
ANDREA SIGUT srebro

IVA RAJIĆ PERUTINA bronca
ANA MARIJA MIKULIĆ bronca
NIKA DODIK bronca
BORNA GOJEVIĆ ZRNIĆ bronca
ELIZABETA KRIŠTO bronca
PETRA BATIĆ bronca

Ovaj put bez plasmana ostale su Paula Đakulović, Lorena Djak i Sara Orlović, ali svaki sudionik je pobjednik na svoj način.

U revijalnoj borbi koja se ne ubraja u ove rezultate i ekipne plasmane zlatne medalje osvojili su Anna Teskera i Antonija Jakovljević.

Na kraju, hvala medijima (Huknet, Feral News, Radio Knin i HTV) što su pratili ovo događanje.

Izbornik