• Naslovna
  • Društvo
  • OŠ Domovinske zahvalnosti započinje s prijavama djece dorasle za upis u prvi razred za školsku godinu 2019./2020.

OŠ Domovinske zahvalnosti započinje s prijavama djece dorasle za upis u prvi razred za školsku godinu 2019./2020.


Osnovna škola Domovinske zahvalnosti započinje s prijavama djece dorasle za upis u prvi razred za školsku godinu 2019./2020.

Prijava djece dorasle za upis u prvi razred za školsku godinu 2019./2020. (djeca koja navršavaju šest godina do 1. 4. 2019. godine, kao i djeca kojoj je prošle školske godine odgođen upis u osnovnu školu ili iz drugih razloga nisu upisani u osnovnu školu, a školski su obveznici) provodit će se od 28. 1. do 1. 2. 2019. u vremenu od 9 do 11 i od 15 do 17 sati u uredu stručne službe OŠ Domovinske zahvalnosti, izvijestili su iz te škole.

Iznimno, temeljem rješenja Ureda državne uprave u Šibensko-kninskoj županiji donesenim na zahtjev roditelja ili skrbnika i prijedloga Povjerenstva za utvrđivanje psihofizičkog stanja djece prije upisa u osnovnu školu, u prvi razred se mogu upisati i djeca koja do kraja tekuće godine navrše šest godina života. Za dijete koje će od 1. travnja 2019. do kraja tekuće godine navršiti šest godina i nije školski obveznik, roditelj/skrbnik može najkasnije do 1. 4. 2019. podnijeti zahtjev Uredu za uvrštavanje djeteta u popis školskih obveznika za prijevremeni upis.

Sve detaljnije informacije mogu dobiti u uredu stručne službe škole.

Roditelji pri prijavi djece za upis u prvi razred trebaju ponijeti preslik domovnice djeteta, preslik rodnog lista djeteta, djetetov OIB, MB djeteta i liječničku dokumentaciju o stanju djeteta (ukoliko dijete ima zdravstvenih ili teškoća u razvoju).

I. Š.

Izbornik