U Kninu 21. 2. hit predstava “Dame biraju”


U Kninu će se u četvrtak, 21. veljače u 20 sati u organizaciji Grada Knina održati hit komedija “Dame biraju” u izvedbi sarajevskog Alteatra.

Predstava čiju režiju potpisuje poznati kazališni redatelj Admir Glamočak dobila je brojne nagrade na kazališnim festivalima diljem regije.

Igraju: Nancy Abdel Sakhi, Enes Salković, Emir Fejzić, Adnan Goro, Davor Sabo, Damir Kustura, Mirza Dervišić/Sanjin Arnautović / Scenografija i kostimografija: Lejla Hodžić.

Evo i detalja o predstavi koje su nam poslali promotori.

Nakon ogromnog uspjeha diljem regije komedija ALTEATRA Sarajevo DAME BIRAJU puni dvorane u svim gradovima Hrvatske – samo u Splitu i Zagrebu igrala je više od 20 puta gdje je rasprodana tjednima ranije a lista čekanja za nove izvedbe je do sada nezapamćena.

Ni jedna predstava do sada nije pobrala ovakvo oduševljenje mahom ženske publike ali nisu rijetki ni pripadnici jačeg spola koji uživaju u urnebesnom humoru ove komedije koji se proteže od početka do kraja.

Predstava govori o nezaposlenim mladićima koji u životu imaju višak slobodnog vremena, a kako bi to promijenili pronalaze oglas u novinama za stripere u jednom noćnom klubu. Mladići prihvate taj izazov i počnu mukotrpno vježbati sa trenericom, do vrhunca predstave kada se publika u kazalištu pretvara u publiku noćnog kluba.

Pored neprestano napete situacije koju nam predstava donosi i smijeha do suza u komičnim situacijama, poseban začin daju plesne točke. Vrhunac predstave je završna koreografija pred samo skidanje glumaca “do kraja“ na opće zadovoljstvo publike. Uzavrela atmosfera kakva se ne pamti u kazališnim dvoranama prati ovu ekipu gdje god nastupa a o popularnosti ove predstave u regiji govori i činjenica da je u tri godine svoga postojanja odigrana više od 200 puta a dvorane su rasprodane i po mjesec dana ranije. Fenomen ove predstave je taj što se gleda više puta.

I. Š.

 

Izbornik