Advent Report / zadnji – 11 dan – Doček Nove!


Piše: Romana Marković, foto: Elvis Skejić, Luciano Grmovšek, Lucija Jelić, Jelena Marin Rapo

Prije svega, sve najbolje u 2019. godini! Obilje sreće, zdravlja i ljubavi želimo!

Koji dan i noć su iza nas! Krcati veseljem, osmijehom, pozitivom, plesom i pjesmom. Kako dočekivanje nove godine za djecu, tako i za one malo veće.

Jučer su nam najmlađi pokazali kako se to radi! Na Dječjem dočeku Nove godine, u organizaciji Kluba mladih S/p, park je prštao od sreće, plesa i glazbe. Divni roditelji priuštili su svojim klincima i klincezama proslavu na njihov način i preplavili naš divni park jučer popodne.

Ples, karaoke, novogodišnja modna revija, vilenjaci, Djed Božićnjak, Elsa i Olaf oduševili su sveprisutne.

Navečer, unatoč hladnoći i najavljenoj vremenskoj kataklizmi, atmosfera je bila predivna! Naši divni DVD-ovci cijelo večer su strpljivo održavali vatru i pazili na sve i zato im VELIKO HVALA!

Kako se ponoć bližila, tako su park ispunjavao nasmiješenim licima. Uz DVD, Mile Perkov & Johny Walkers Band zagrijavali su glazbom mnoštvo cijelu noć! A onda je stigla ponoć i veličanstveni vatromet! Zaista je bilo divno biti sinoć u parku!

Hvala vam na svemu; hvala za sinoć, hvala za svih ovih 11 dana čiste zabave i sreće! Hvala svima koji su sudjelovali u ovoj predivnoj manifestaciji, a toliko vas je da se popis još izrađuje.

Bilo je veliko zadovoljstvo raditi na ovogodišnjem Adventu! Sve što nije bilo dobro, bit će bolje, a sve dobro, bit će još bolje! Uživajte u ovoj godini!

Izbornik