Advent Report / 8. dan


Piše: Romana Marković

Foto: Luciano Grmovšek /Stjepan Tomić

Iza nas je 8. dan Adventa u Kninu. Još tri dana do kraja programa i Nove 2019. godine! S promjenom termina dječjeg progama na popodnevni, održana je jučer radionica izrade pompona i šarenih ukrasa, koju su animirale i vodile članice udruga Porta i Atribut, ali i krasni roditelji, bake i djedovi.

Zahvaljujemo svima na veselju, kreativnosti i volji. Hvala i dečkima iz DVD-a Knin, koji su djeci osigurali topliju okolinu. Uz hrpu djece i roditelja zabavljalo se od 17.30 do 19.00. Sve izrađeno smo spremili u dvije velike vreće i čekat će do ponedjeljka, 31. 12., kada će ukrašavati ludu i nezaboravnu zabavu od 17.00 do 19.00 sati koju ekipa iz Kluba za mlade S/p sprema za sve klince i klinceze našeg grada.

Sinoć su nam u goste došli dečki iz Makarske, iz benda Rezerve, čiji album se smatra jednim od boljih ove godine.

Danas, od 17.30 do 19.00, udruga Naše ognjište ima vrlo zanimljivu radionicu izrade Djeda Božićnjaka, odnosno odijela i još svašta nešto nam pripremaju. Odlučili su spojiti tradicijske radinosti s Božićom. Jedva čekamo vidjeti što su nam sve pripremili.

Večeras nas zabavljaju čak dva benda; Magul iz Šibenika i Jail Aux Yeux iz Bihaća! Zabava zagarantirana! Svi na Advent u Kninu, Advent u Kninu za sve!

Izbornik