Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hrhuknet/public_html/wp-content/themes/vienna/header.php:2) in /home/hrhuknet/public_html/wp-content/themes/vienna/inc/functions/scripts.php on line 66
 

Advent Report / 7. dan


Piše: Romana Marković

Iako se na jučerašnjem dječjem programu pojavilo tek par zainteresiranih, to nas je ponukalo da kompletam program za djecu prebacimo na popodnevni termin, u periodu od 17 do 19 sati kako bismo osigurali što veću posjećenost, krećući od danas.

Jučerašnja otkazana Novogodišnja modna revija, u organizaciji Kluba za mlade S/p, stoga je ukolopljena u djecji docek Nove godine 31. prosinca od 17 do 19.

A sinoć, sinoć je odličan bend iz Šibenika The Living Room razgalio ekipu u parku sa svojim virtuoznim obradama. Ogrnuti dekicama ili zbijeni uz gljive, Kninjani i Kninjake cupkanjem i plesom hrabro su se borili protiv niskih temperatura.

Hvala vam na tom veselom i toplom duhu!

Danas, od 17.30 do 19.00, udruge Porta i Atribut organiziraju radionicu izrade pompona za najmlađe, a od 20.00 zabavlja nas sve bend Rezerve! Svi na Advent u Kninu, Advent u Kninu za sve!

Izbornik