U subotu u A3 pobjednik Arsenal festa, bend Organizam


Tekst: FB Caffe bar A3

Večeras po prvi put u klub A3 dolazi fantastični rock ‘n’ roll bend Organizam iz Beograda, a evo i nešto više o njima:

Ideja o formiranju benda, koji bi svirao autorsku muziku, javila se sredinom 2011. od strane Ivana Boškovića i Marka Mitrovića.

Prvi javni nastup bend je imao na festivalu “Prnjavorstock” 01. 09. 2012., a početkom 2015. bend kreće aktivno svirati i nastupa u Beogradu, G. Milanovcu, V.Plani, Požegi, Užicu…

U travnju iste godine ulaze u studio ATTIC gdje snimaju bubanj za svoj prvi album “Intergalaktički cirkus” sa 9 pjesama te ih odlučuju uspješno objaviti.

Prvi singl s ovog albuma – “Hjuman” producirao je Mirko Luković i pojavio se u rujnu 2015. uz krajnje neobičan spot, snimljen u vlastitoj produkciji.

Nastavljaju se koncerti i tokom ljeta Organizam nastupa na OK Festu (BiH) i na Arsenal Festu u Kragujevcu gdje u okviru natjecanja demo bendova osvaja prvo mjesto i kao nagradu spot u produkciji Arsenal Festa. Spot za pjesmu “Kosmos” je objavljen 20. veljače 2017.

Posljednji spot je s albuma “Intergalaktički cirkus”, za pjesmu Nepar, objavljen je 23. travnja 2018. dok je album na CD-u objavila promo kuća Long Play 28. travnja 2018.

Koncert započinje u 21:30, a ulaz je 20 kn.

Kako zvuče poslušajte u videu ispod.

Izbornik