• Naslovna
  • Društvo
  • 1. ZAbuvljak: U nedjelju u A3 od 15 do 19h – tržnica rabljenih stvari

1. ZAbuvljak: U nedjelju u A3 od 15 do 19h – tržnica rabljenih stvari


U nedjelju će se u Kninu, valjda prvi put ikada, održati tržnica rabljenih stvari ili ulično rečeno – buvljak. Naime, udruga Atribut organizira u A3 u nedjelju od 15 do 19 sati manifestaciju koju su nazvali 1. ZAbuvljak. (LINK NA FB EVENT)

Evo kako su je oni fino najavili na svojoj fb stranici:

“Dragi naši šopingholičari, second-hand ljubitelji, kolekcionari, srednjoškolci (koji trebaju džeparac za idući vikend), u naš grad stigao je ZAbuvljak!

Imaš neke stvari koje ti ne trebaju? Nisi vezan za njih, a misliš da mogu lako pronaći vlasnika/cu samo da ih imaš gdje izložiti? Imaš veliku/malu robu, knjige, ploče, dječju robu koju su klinci prerasli, neki poklon koji si dobio za Božić prije dvije godine, ali nije za tebe? Treba ti malo džeparca? Dođi na ZAbuvljak – prvi u nizu! ZAbuvljak je second-hand tržnica gdje možeš prodavati, mijenjati se ili pokloniti stvari koje ti više ne trebaju.

Također, pozivamo sve obrtnike, OPG-ovce i dr. koji žele izlagati sa svojim proizvodima da nam se priduže.

Ako nisi jedan od onih koji se mogu odreći nekih svojih stvari, onda svakako dođi i pronjuškaj što ima za tebe. Sigurno ćeš nešto naći! Ako si jedan od onih koji vole među gomilom, naći nešto vrijedno i posebno ili voliš proći povoljnije, za istu vrijednost stvari, dođi na ZAbuvljak!

Znamo da u Kninu ima velik broj ljubitelja second-hand stvari, stoga smo odlučili isprobati kako će buvljak funkcionirati. Ukoliko bude interesa, u planu je organizirati svaki mjesec po jedan. 🙂

Zasigurno ćemo se svi dobro zabaviti, nasmijati, naći neku kul stvarčicu za sebe, popiti topli čaj ili kavicu, uz dobru glazbu, te na kraju izaći s velikim osmjehom.

Molimo sve koji planiraju izlagati na 1. ZAbuvljaku da nam se jave u inbox do 14.12. Svaki izlagač će dobiti čaj ili kavu gratis, uz vlastiti izlagački stol i stolicu.

Vidimo se 16.12. od 15.00 do 19.00 sati na 1. ZAbuvljaku!

Lokacija: Udruga Atribut/ Klub A3”

Izbornik