• Naslovna
  • Sport
  • Mladostašice doživjele prvi poraz nakon 6 pobjeda protiv najbolje ekipe u ligi – OK Zadar

Mladostašice doživjele prvi poraz nakon 6 pobjeda protiv najbolje ekipe u ligi – OK Zadar


Tekst i foto: Feral News

OK Mladost 2000 je imao bogat program ovog vikenda.

Kako nam javlja Anja Anić – Bare, igračica OK Mladost 2000: “Jučer su mlađe kadetkinje OK Mladosti ugostile ekipu iz Posedarja. Iako tehnički srednje kvalitetna utakmica, bodovi su bez puno problema otišli na stranu domaćina.

Danas su cure odmjerile snage s tradicionalno jakim OK Zadrom (dosada neporažen). Iako su se trudile i pokušavale preokrenuti rezultat u svoju korist, to im ovoga puta nije pošlo za rukom. Utakmica je završila 3:0 za domaćina koji je tako potvrdio svoje prvo mjesto na tablici. Idući tjedan očekuje ih utakmica protiv OK Šibenik 91 i OK Vodice”
Kapetanica starije ekipe, Marijana Hrga, nam javlja: “Danas se odigrala utakmica 3.lige između OK Zadar i naših cura – OK Mladost 2000

Zadranke su slavile pobjedu, ali tek nakon 4 seta. Nakon guste borbe, prvi i drugi set otišli su u korist Zadru, ali naše cure nisu odustale. Treći set se nisu tako lako predale i uz trud i borbu osvojile su ga. U četvrtom setu se već osjećao umor, pogotovo kod cura koje su prije toga odigrale već jednu utakmicu. Nažalost, konačan rezultat bio je 3:1 za Zadranke. Utakmica je bila napeta i zanimljiva i bez obzira na rezultat najvažnije je da su se cure trudile i dale sve od sebe!”

Starije cure idući tjedan igraju protiv OK Vodice i ŽOK Šibenik.

Izbornik