• Naslovna
  • Društvo
  • Prijavite svoje mališane na božićne čitaonice i kreativne radionice „Advent – četvrtkom u knjižnici“

Prijavite svoje mališane na božićne čitaonice i kreativne radionice „Advent – četvrtkom u knjižnici“


Narodna knjižnica Knin za vrijeme Adventa organizira besplatne aktivnosti i radionice u prostorima knjižnice koje je nazvala “Advent – četvrtkom u knjižnici“.

Radionice su namijenjene djeci u dobi od 3 do 7 godina. Broj mjesta na radionici je ograničen, a prijaviti se možete u inbox facebook stranice knjižnice ili na broj telefona 022/660-010.

Evo i rasporeda radionica:

Četvrtak, 29. studenog od 17 do 18 sati: „NAJLJEPŠE BOŽIĆNE PRIČE I PJESME “. Uz ritmove najpoznatijih božićnih skladbi u posebno uređenom blagdanskom kutku Dječjeg odjela knjižnice čitat će se najljepše božićne priče.

Četvrtak, 6. prosinca od 17 do 18 sati: „KAD SU DJECA DOBRA, KRAMPUS NEMA POSLA.“ U povodu blagdana sv. Nikole prisjetit ćemo se svih dobrih djela kojima smo zaslužili darove i napisati pismo zahvale sv. Nikoli.

Četvrtak, 13. prosInca od 17 do 18 sati: „BOŽIĆNI MEDO “. Ovo će biti kino u knjižnici uz projekciju prigodnog animiranog filma.

Četvrtak, 20. prosinca od 17-18 sati: „OD PRIČE DO UKRASA “. Uz božićne priče izradit će se ukrasi i čestitke za nadolazeće blagdane.

Izvor: FB Narodna knjižnica Knin

 

Izbornik