Perica Zrnić novi predsjednik kninskog HNS-a


hnsDosadašnji predsjednik Mladih kninskog HNS-a, 25-godišnji Perica Zrnić izabran je za za novog predsjednika podružnice HNS-a Knin. Dosadašnji predsjednik podružnice Ivan Kljajić izabran je za dopredsjednika.
Uz njega će dopredsjedničku funkciju obavljati i Stjepan Karlušić, a izabrana su i četiri člana Predsjedništva, predstavničko tijelo u Županijskoj skupštini i Saboru HNS-a, te Nadzorni odbor.

Ženska inicijativa HNS-a Knin također je održala svoju izbornu skupštinu na kojoj je ponovno za predsjednicu izabrana Anita Anić-Kaliger, dok je Nada Kljajić izabrana za dopresjednicu, a Jelisaveta Šiljeg za tajnicu.

– U novom vodstvu podružnice spojili smo mladost i iskustvo čime želimo nastaviti pozitivan trend popularnosti ove političke opcije u gradu Kninu. Želimo poraditi na povećanju članstva kako bismo pored kvalitete dobili i kvantitetu. Novoizabrana vodstvo zahvaljuje na ukazanom povjerenju i poziva građane grada Knina da nam se pridruže kako bi zajedno radili na boljem, demokratskijem i perspektivnijem Kninu – poručili su čelnici kninskog HNS-a.

Izvor: hns.hr

Izbornik