Čarobni svijet obilježio Međunarodni tjedan djece


Piše: Anita Ercegovac

Od 1. do 7. listopada udruga Čarobni svijet je već tradicionalno obilježila Međunarodni tjedan djece raznovrsnim aktivnostima s ciljem promoviranja dječjih prava, potreba i kvalitetnog slobodnog vremena.

Uz dnevne besplatne radionice u prostoru udruge središnji događaj su bile radionice za djecu u parku kod spomenika kralju Zvonimiru. Na radionicama su uz domaćine  sudjelovali i NP Krka, UOSI Sv. Bartolomej i AK Sveti Ante.

Posjetitelji su komentirali “da se za Knin okupilo baš dosta ljudi”, što nam je izuzetno važno jer time i naš cilj biva ostvaren. Završni događaj obilježavanja tjedna djeteta je dvodnevni izlet u Dvorac Stara sušica u Primorsko-goranskoj županiji i Cerovačke špilje u Ličko – senjskoj županiji što je za djecu nezaboravno i nesvakidašnje iskustvo i odličan način provođenja slobodnog vremena bez moderne tehnologije i igrica.

Hvala roditeljima na povjerenju u rad naše udruge kao i  svim suradnicima koji zajedno s nama ostvaruju zadane ciljeve za dobrobit djeteta i njegovu važnu ulogu u društvu.

Izbornik