• Naslovna
  • Društvo
  • Krenuo projekt “Razvoj Partnerskog vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županije”

Krenuo projekt “Razvoj Partnerskog vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županije”


eu-logoU Šibensko-kninskoj županiji započeo je projekt Europske unije «Razvoj Partnerskog vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županije» u sklopu natječaja «Lokalne inicijative za poticanje zapošljavanja» pretpristupne pomoći EU-a Republici Hrvatskoj u okviru IPA IV komponente «Operativnog programa za Razvoj ljudskih potencijala».

Projekt «Razvoj Partnerskog vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županije» u vrijednosti od 31.199,70 eura sufinanciran je od strane Europske unije u iznosu od 23.219,70 eura (74,42%). Nositelj projekta je Javna ustanova Razvojna agencija Šibensko-Kninske županije, a partner na projektu je Hrvatski zavod za zapošljavanje – Područna služba Šibenik. Suradnik na projektu je Šibensko-kninska županija.

Opći cilj projekta je podrška razvoju lokalnih dionika u definiranju, stvaranju i provođenju politika zapošljavanja i razvoja ljudskih resursa na području Šibensko-kninske županije, a specifični cilj je jačanje kapaciteta Partnerskog vijeća za tržište rada Šibensko-kninske županije.

 

Izbornik