• Naslovna
  • Društvo
  • Produljen rok za prijave za Pub kviz knjižnice – možete se prijaviti do petka

Produljen rok za prijave za Pub kviz knjižnice – možete se prijaviti do petka


Rok za prijave za ovosezonski Pub kviz knjižnice je produljen, a prijaviti se možete do kraja ovoga tjedna, odnosno do petka, 5. listopada.

Narodna knjižnica Knin kreće i ove školske godine s novom kviz avanturom – treću sezonu zaredom organizira se Pub kviz za osnovnoškolce i srednjoškolce.

Kviz će opet pripremati i voditi knjižničar Narodne knjižnice Knin Ivica Šimić i psiholog iz Osnovne škole Domovinske zahvalnosti Željko Tomljenović uz logističku potporu nastavnika iz Osnovne škole dr. Franje Tuđmana, Dragana Miličevića.

Kviz se organizira u suradnji sa Studentskim domom fra Luje Maruna koji je i ove godine izišao ususret i ustupit će svoju multifunkcionalnu dvoranu za održavanje kvizova.

Zainteresirane ekipe mogu se prijaviti u Narodnoj knjižnici Knin, zatim u OŠ Domovinske zahvalnosti kod psihologa Željka Tomljenovića te u OŠ Dr. Franje Tuđmana kod nastavnika Dragana Miličevića.

Evo i osnovnih pravila:

1. Ekipa može imati najviše četiri člana i mora imati naziv kojega neće mijenjati. Članovi ekipe mogu biti učenici viših razreda osnovnih škola (5.-8. razred) te srednjih škola.
2. Pitanja će kao i do sada biti iz opće kulture, odnosno iz svih područja ljudskoga znanja.
3. Kviz će se održavati u dvorani Studentskog doma fra Luje Maruna. Termine ćemo objaviti naknadno.
4. Formirat će se kviz liga u koju će se prenositi bodovi iz svakog pojedinog kviza
5. Pobjednik svakog pojedinog kviza bit će nagrađen, a posebna nagrada čeka pobjednika kviz lige.

I. Š.

Izbornik