Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hrhuknet/public_html/wp-content/themes/vienna/header.php:2) in /home/hrhuknet/public_html/wp-content/themes/vienna/inc/functions/scripts.php on line 66
 
  • Naslovna
  • Sport
  • Kristina Jakovljević iz TK DIV Knin brončana na otvorenom prvenstvu Srbije

Kristina Jakovljević iz TK DIV Knin brončana na otvorenom prvenstvu Srbije


Piše: Dragan Pinjuh

Danas je drugi dan otvorenog prvenstva Srbije koje se održava u Beogradu na kojem je sudjelovao i TK DIV KNIN s dvije starije kadetkinje u A klasi, Kristinom Jakovljević i Petrom Batić.

Kristina Jakovljević nanizala je dvije pobjede i to u prvom kolu 6:3 uz prekid, a u drugom 6:5 protiv srpske kadetske reprezentativke Milice Bulat.

U trećem je zaustavljena rezultatom 4:4 u extra zlatnoj rundi.

Naša druga predstavnica Petra Batić izgubila je prvo kolo 5:7 protiv kadetske reprezntativke Srbije Sandre Stamevski.

Ovaj turnir im je bio ujedno test za predstojeći izborni kadetski turnir u Zagrebu, ali i Europsko kadetsko prvensto u Španjolskoj s obzirom da su obje kvalificirane preko President kupa.

Taekwondo klub DIV Knin nalazi se na šestodnevnim pripremama u Beogradu gdje se uz Kristinu, Petru i Stellu Pinjuh nalazi i Josip Teskera koji se priprema za nastup na Olimpijskim igrama mladih u Buenos Airesu u Argentini koje će se održati od 2. do 21. listopada.

Na turniru u Beogradu je sudjelovalo 617 natjecatelja iz ukupno 63 kluba iz 8 zemalja.

Izbornik