• Naslovna
  • Društvo
  • Sutra rekreativna biciklistička utrka “3. Uspon na Dinaru”

Sutra rekreativna biciklistička utrka “3. Uspon na Dinaru”


Sutra (u nedjelju) iz Knina će krenuti rekreativna utrka “3. Uspon na Dinaru” u organizaciji Biciklističkog kluba Adrion Oros.

Utrka će krenuti sa glavnog gradskog trga nakon čega će natjecatelji uz pratnju policije kroz grad Knin stići sve do mjesta Guge od kuda će krenuti utrka u dužini 16,3 kilometara.

Prijave za utrku otvorene su do danas, odnosno 24 sata prije početka utrke, a svi vi koji još niste potvrdili svoj dolazak to možete učiniti na http://www.stoperica.live/races/55.

Svoj broj u nedjelju moći ćete preuzeti od 09 do 10:30 sati na trgu Ante Starčevića u Kninu, a startnina za utrku iznosi simboličnih 50,00 kuna unutar kojih dobivate i majicu na poklon.

Sudionici prvog izdanje naše utrke zasigurno još uvijek pamte trasu uspona koja prolazi zahtjevnim i teškim terenom, ali se zato cilj nalazi na mnogima najljepšoj lokaciji cijele Dinare, Brezovačkoj šumi, oazi zelenila u samom srcu surove prirode. Rekord staze i dalje drži Filip Kovačić (BK Široki Brijeg) pa će za rušenje rekorda do cilja trebati stići za manje od sat vremena koliko trenutno iznosi Kovačićev rekord.

Organizatori očekuju natjecatelje iz cijele Hrvatske, ali i Bosne i Hercegovine i nadaju se da će oni uz međusobno odmjeravanje snaga uživati u prirodi koja ih okružuje te ističu kako je glavni motiv organizacije utrke približavanje ljepota Dinare.

Sve informacije o utrci možete saznati na http://www.xczld.info/novosti/3-uspon-na-dinaru/.

Tekst i foto: Adrion Oros

Izbornik