• Naslovna
  • Društvo
  • Novosti iz NP Krka – javno savjetovanje za građevinsko-obrtničke radove u Lozovcu do 8. 8. 2018.

Novosti iz NP Krka – javno savjetovanje za građevinsko-obrtničke radove u Lozovcu do 8. 8. 2018.


Danas je objavljeno prethodno savjetovanje u Elektroničkom oglasniku javne nabave Narodnih novina za građevinsko-obrtničke radove izgradnje građevine u sklopu projekta Centar za upravljanje posjećivanjem Nacionalnog parka „Krka“ – Lozovac čija je projektna dokumentacija dostupna na službenoj mrežnoj stranici JU „Nacionalni park Krka“.

Javno savjetovanje otvoreno je do 8. kolovoza 2018., a po isteku roka bit će objavljen poziv za dostavu ponuda u Elektroničkom oglasniku javne nabave Narodnih novina.

Cilj projekta uređenja Centra za upravljanje posjećivanjem Nacionalnog parka „Krka“ – Lozovac je, izgradnjom infrastrukture za prijam i upravljanje i edukacijom posjetitelja, povećati vidljivost NP „Krka“ kao turističke atrakcije, jačati obrazovne kapacitete za interaktivnu edukaciju i informiranje posjetitelja, postići kvalitetniji prostorni i vremenski raspored posjetitelja, te osigurati društveni, gospodarski i ekološki boljitak.

Izgradnja i stavljanje u funkciju kompleksa ulaza Lozovac uključuje izgradnju i opremanje zgrade Posjetiteljskog centra te izgradnju i uređenje prometnica, parkirališta i pješačke površine.

 

Izbornik