• Naslovna
  • Kultura
  • U utorak u A3 Rudda Sounds iz Rusije i DJ Massala iz Japana

U utorak u A3 Rudda Sounds iz Rusije i DJ Massala iz Japana


Intenzivna ljetna koncertna sezona u gradu Kninu se nastavlja i ovog utorka (31. srpnja), u Caffe baru A3 gdje udruga Atribut organizira koncert koji će imati internacionalni karakter pošto nam u kraljevski grad stižu umjetnici iz daleke Rusije i Japana koji će vjerujemo sve zaljubljenike u elektroničku glazbu dobrano rasplesati.

Negdje oko 21 sat na binu se penje dinamični duo iz ruske prijestolnice kulture Sankt-Peterburga – Rudda Sounds. Oni će u sklopu svoje aktualne europske turneje posjetiti i naš grad i prezentirati svoje uspješnice koje možemo jednostavno opisati kao simbiozu live-instrumenata i elektronike, s velikim naglaskom na trip-hop i acid-jazz izričaj koji oslikava njihovu produkciju. U relativno kratkom periodu su privukli pozornost na sebe kvalitetom izvedbe materijala koje potpisuju. Uspješno djeluju od 2016. godine, a u utorak ćemo imati priliku ih pogledati i uživo.

Jedan od najaktivnijih DJ-a iz zemlje izlazećeg sunca Dj.Masala će se pobrinuti za nastavak odlične atmosfere probranim psychill i goa trance selekcijama koje je posebno pripremio za kninjane/ke. Ovaj osebujni umjetnik iz Japana već neko vrijeme vrijedno i predano nastupa po europskim festivalima, a nama u Knin dolazi nakon dobro popraćenog nastupa na EXIT festivalu. Njegovi setovi su savršeni za sve sanjare, jer slušatelja vodi na neka egzotična mjesta kroz mistične i orientalne melodije, sve zaokružene s pričom koja svaki novi put poprima novo ruho i dimenziju više.

Koncert počinje u 21 sat. Ulaz se naplaćuje 20 kuna.
Napomena: prostor kluba je klimatiziran

Što možete očekivati na koncertu?

Rudda Sounds – Little Big

DJ Masala – Urban Sunset (psychill)

DJ Masala – Akatsuki (goa trance)

Vidimo se!

Tekst i foto: FB Udruga Atribut

Izbornik