• Naslovna
  • Društvo
  • Oluja kup: Izvještaj sa sinoćnjih utakmica i najava današnjih

Oluja kup: Izvještaj sa sinoćnjih utakmica i najava današnjih


Tekst i foto: Ivan Jelavić/FB Stranica Sinovi Oluje

Završen je drugi dan Oluja kupa 2018.

Žuja ide niz grlo kao i prvi dan. Dobili smo polufinaliste.

Četvrtfinalne utakmice su bile zanimljive. U prvoj utakmici Sinovi Oluje su nakon penala izbacili FS Ko te šiša. Teška utakmica, puna tenzija, protivnici podjednaki. Ali ipak, nakon izgubljene situacije, Sinovi Oluje pobjeđuju.

U drugoj utakmici Hotel Mihovil i Crystal caffe bar lagano su izbacili Kloš Knin, simpatičnu i borbenu ekipu, koja je podržala turnir, unatoč maloj šansi za uspjeh. Momci, svaka čast.

Treći polufinalist je DSR Golubić. U jednoj podjednakoj utakmici, spoj mladosti i iskustva je bio presudan, pa su Josip fasade morali završiti nastup na Oluja kupu.

Zadnji črtvrtfinalist je Škafić. U utakmici punoj preokreta, na penale su dobili jedni, mladu, ali odličnu ekipu, Auto servis Sova.

Danas je polufinale Oluja kupa.

Igraju se dvije utakmice. Prva je u 18:00, a druga u 21:30.

Veliki je razmak jer se nije moglo sa svima dogovoriti da bude manji. U prvoj utakmici igraju DSR Golubić i Motel Mihovil i Crystal caffe bar. U drugom polufinalu su Sinovi Oluje i Škafić.

Čekaju nas zanimljive utakmice. Pauzu između utakmica ćemo popuniti nekom zezancijom od utakmice, u kojoj će sudjelovati članovi Sinova Oluje i još neki domaći momci koji tvrde da nemamo šanse protiv njih, ni na terenu ni za šankom.

Možda se tu ubaci sutra još nešto, onako spontano. A između polufinala gosti će biti predstavnici MNK Karlobag, koji će najaviti nove Heroje domovinskog rata, turnir u Karlobagu.

Izbornik