• Naslovna
  • Društvo
  • Prijave za malonogometni turnir Oluja kup – još samo do sutra (u ponedjeljak) u 17:30

Prijave za malonogometni turnir Oluja kup – još samo do sutra (u ponedjeljak) u 17:30


Požurite! Prijave za malonogometni turnir Oluja kup 2018 traju još samo do sutra (u ponedjeljak, 23. 7.) u 17:30 sati. Do sada se prijavilo 10 ekipa.

Turnir se već petu godinu zaredom održava u sklopu proslave Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja.

Organizira ga UNHNR Sinovi Oluje, a igra se od 24.-28. 7. na betonskom igralištu OŠ Dr. Franje Tuđmana.

Kotizacija je 400 kuna, a nagrade za prva tri mjesta su 5.000, 3.000 i 1.000 kuna plus pehari. Igra se 5+1.

Prijave se primaju broj mobitela 0918966524 i u inbox FB stranice Sinovi Oluje.

I ovaj put je u sklopu turnira bogata humanitarna lutrija od koje sav prihod ide za kupnju potrebne opreme djeci iz KK Knin.

Evo i obavijesti koju smo dobili od organizatora

“Pola sata prije ždrijeba naši članovi će se pokloniti svim poginulim hrvatskim braniteljima i položiti vijenac ispred Spomenika hrvatske pobjede Oluja 95. Pozivamo prvi dan sve posjetitelje turnira da dođu u dresovima i drugim nacionalnim obilježjima kako bi se zajedno zahvalili hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji na svemu što su nam pružili u zadnjih mjesec dana. Gosti na turniru su naši prijatelji iz MNK Karlobag kojima ćemo svečano predati kninsku zastavu koja će kasnije biti izvješena na Herojima domovinskog rata, memorijalnom turniru u Karlobagu. Ovogodišnji Heroji su posvećeni Kninu. Zadnji dan imamo revijalnu utakmicu između klinaca iz NK Dinare i MNK Kijevo.”, javili su nam organizatori.

I. Š.

Izbornik