• Naslovna
  • Kultura
  • Zvuci Krke na Roškom slapu: Sutra koncert Renate Sabljak i Đanija Stipaničeva

Zvuci Krke na Roškom slapu: Sutra koncert Renate Sabljak i Đanija Stipaničeva


Tekst i foto: NP Krka

Zvuci Krke ponovno se šire Nacionalnim parkom „Krka“: 19. srpnja u 20.30 na Roškom slapu pjevaju zajedno Renata Sabljak i Đani Stipaničev.

U intimnoj atmosferi Roškoga slapa, njegovih slapića i potočića i sjenovite kanjonske vegetacije, snage će udružiti iznimni vokalisti: kazališna glumica i pjevačica Renata Sabljak i zvijezda domaćih rock-opera i mjuziklā Đani Stipaničev.

Koncert na Roškome slapu bit će retrospektiva najvećih svjetskih hitova, ali i odabranih uspješnica iz vlastitog plodnog repertoara. Renata i Đani svestrani su umjetnici koji često zajedno nastupaju u mjuziklima i predstavama matičnog kazališta Komedija pa sve upućuje na to da će ujediniti glasove i u songovima iz popularnih mjuziklā.

Pridružite nam se 19. srpnja u 20.30 na prirodnoj pozornici Roškoga slapa, uz glazbenu pratnju rijeke Krke. Koncert je besplatan za sve posjetitelje, kao i organizirani prijevoz autobusima.

Polazak autobusa:

18.30 iz Šibenika: Poljana (autobusna stanica) – tržnica – Baldekin – Vidici (ispod Tommya kod nogometnog igrališta) – Konjevrate – Drinovci (kod crkve Imena Isusova) – Roški slap jedan autobus;

18.30 iz Šibenika: Poljana – Lozovac – Skradin – Dubravice – Laškovica – Roški slap jedan autobus;

18.30 iz Knina: Knin (autobusni kolodvor) – Drniš (autobusni kolodvor) – Roški slap jedan autobus.

Povratak autobusa s Roškoga slapa je nakon završetka koncerta.

Izbornik