Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hrhuknet/public_html/wp-content/themes/vienna/header.php:2) in /home/hrhuknet/public_html/wp-content/themes/vienna/inc/functions/scripts.php on line 66
 

U prometnoj nesreći teže ozlijeđen 18-godišnji biciklist


U prometnoj nesreći u subotu je u Kninu teško ozlijeđen 18-godišnji biciklist, javili su iz policije. Evo što kaže policijski izvještaj:

“U prometnoj nesreći od 7. srpnja oko 18:30 sati u Kninu na državnoj cesti D-1 teže je ozlijeđen 18-godišnji vozač bicikla

Do prometne nesreće je došlo kada se 18-godišnji vozač pri upravljanju biciklom, “Xfact”, nije kretao uz desni rub kolnika, i u zavoju ulijevo prešao je na prometni trak namijenjen za kretanje vozila iz suprotnog smjera. Uslijed toga je biciklom naletio na osobni automobil Peugeot 407, poljskih registracijskih oznaka, kojim je upravljao 48-godišnji poljski državljanin.

O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a vozaču bicikla je izdan obavezni prekršajni nalog.”

I. Š.

Izbornik