• Naslovna
  • Kultura
  • Danas u 19h u A3 besplatna glazbena radionica VIBRABOX; Dobrodošli su ljubitelji glazbe i oni koji se njom profesionalno bave

Danas u 19h u A3 besplatna glazbena radionica VIBRABOX; Dobrodošli su ljubitelji glazbe i oni koji se njom profesionalno bave


Danas će se u Cafe baru A3 s početkom u 19 sati održati izuzetno zanimljiva glazbena radionica VIBRABOX, a ulaz je besplatan za sve zainteresirane.

Dobrodošli su ljubitelji glazbe, odnosno slušatelji, ali i oni koji se njom profesionalno bave, kao glazbenici, producenti ili profesori.

VIBRABOX neprofitni je projekt Udruge ViBRa koji od 2012. promovira domaću, originalnu i nezavisnu glazbu diljem Hrvatske. Putem posebno dizajniranog uređaja i posebno napravljenog softwarea VIBRABOX nastoji sve čari domaće, nezavisne scene približiti publici i pokazati kako u Hrvatskoj ne samo da se radi kvalitetna i raznovrsna glazba, već da je postoji toliko da bi se njome mogao ispuniti eter bilo koje radio stanice. VIBRABOX upravo to i čini puštajući isključivo ovakvu glazbu na petnaest lokacija diljem Hrvatske i to svakodnevno, bez prestanka, reklama i bilo kojih drugih smetnji.

Jedna od lokacija koja se pridružila projektu VIBRABOX je i kninski A3. A3 je partner na projektu već više od godinu dana i mjesto gdje se uz mnogobrojne koncerte moguće osvježiti i najnovijim ostvarenjima domaće nezavisne glazbene scene putem VIBRABOXA. U sklopu proslave uspješne suradnje i u sklopu novog programa projekta VIBRABOX, voditelji projekta Valent Samardžija i Tin Đudajek održat će u A3 radionicu na kojoj će predstaviti cjelokupno bogatstvo domaće glazbene scene, raspravljati o budućnosti domaće glazbe, ali najvažnije od svega, predstaviti novitet projekta VIBRABOX kojime će slušatelji moći direktno utjecati na izbor glazbe koju slušaju koju slušaju.

I. Š.

Izbornik