Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/hrhuknet/public_html/wp-content/themes/vienna/header.php:2) in /home/hrhuknet/public_html/wp-content/themes/vienna/inc/functions/scripts.php on line 66
 

Kninska gradska vijećnica Marina Krvavica prešla u HDS


Gradska vijećnica s liste gradonačelnika Knina Marka Jelića, dr. sc. Marina Krvavica večeras je na tiskovnoj konferenciji objavila da prelazi u Hrvatsku demokršćansku stranku, piše HRT Radio Knin.

Potpisivanju pristupnice nazočio predsjednik stranke prof.dr. Goran Dodig..

Pritom je istaknula da će i dalje podržavati nezavisnu listu, no ta potpora, kao i do sada, neće biti bezuvjetna.

Aktualnoj gradskoj vlasti zamjerila je lošu komunikaciju i manjkavu transparentnost, a jedna od najvažnijih primjedbi, kako je rekla Krvavica, odnosi se na nedovoljnu reakciju vlasti na stagnaciju u razvoju kninskog Veleučilišta, a osobito iznimno važnog projekta Inovacijsko središte.

Budući je HDS parlamentarna stranka, i dio vladajuće koalicije, Krvavica je uvjerena da će kninski projekti, na razini države, biti bolje zastupljeni.

Marina Krvavica sada je povjerenica HDSa za grad Knin, a u slijedećem razdoblju očekuje se i osnivanje podružnice ove stranke.

Izvor: HRT Radio Knin

Izbornik