• Naslovna
  • Društvo
  • Priveden zbog vožnje u alkoholiziranom stanju pa razbio staklo na prijavnici policijske postaje

Priveden zbog vožnje u alkoholiziranom stanju pa razbio staklo na prijavnici policijske postaje


Kaznenu prijavu zaradio je 23-godišnjak nakon što je jučer razbio staklo na prijavnici u kninskoj policijskoj postaji. Prethodno je priveden zbog vožnje u alkoholiziranom stanju i bez vozačke dozvole. Evo i cijeloga policijskog izvještaja:

“U Policijskoj postaji Knin je dovršeno kriminalističko istraživanje nad 23-godišnjakom osumnjičenim za oštećenje tuđe stvari na štetu Ministarstva unutarnjih poslova.

Osumnjičeni je jučer, 2. svibnja oko 00:20 sati u Kninu zatečen da u alkoholizirano stanju i prije stjecanja prava na upravljanje, upravlja osobnim automobilom Opel Vectra šibenskih registracijskih oznaka zbog čega je priveden u Policijsku postaju Knin gdje je smješten u posebnu prostoriju za zadržavanje.

Tijekom tog postupanja osumnjičeni je pružao aktivni otpor kojom prilikom je oštetio kameru u posebnoj prostoriji za zadržavanje, a potom i razbio staklo na prijavnici policijske postaje. Ukupna nastala šteta je preko tisuću kuna.

Protiv osumnjičenog će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a nakon provedenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je uz Optužni prijedlog priveden Prekršajnom sudu zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.”

I. Š.

Izbornik