• Naslovna
  • Kultura
  • Prijavite se na audiciju za “Legendu o kralju Zvonimiru”, predstavu u režiji Đane Kuzmanić

Prijavite se na audiciju za “Legendu o kralju Zvonimiru”, predstavu u režiji Đane Kuzmanić


Kninjanka Đana Kuzmanić koja je Studij glume završila na Umjetničkoj akademiji Sveučilišta u Splitu režira predstavu “Legenda o kralju Zvonimiru” za koju je napisala i scenarij.

Premijera predstave bit će 8. lipnja na Zvonimirovim danima koji će se održati u Biskupiji, a svi građani stariji od 15 godina pozvani su na audiciju za glumce-volontere.

Audicija će se održati u subotu, 14. travnja ove godine u 17 sati u prostorijama HKD Napredak na Sinobadima. Prijaviti se možete na e-mail legendaozvonimiru@gmail.com

Audicija će biti održana u dva djela. Prvi, zajednički dio sastojat će se od nekoliko grupnih vježbi poput vježbi za zagrijavanje i koncentraciju, a u drugom, individualnom dijelu svatko će nasamo čitati određeni dio scenarija uz moguće improvizacije.

“Dođite, okušajte se u glumi, razvijajajte svoju maštu, stvarajte umjetnost, zabavite se i naučite neke nove zanimljive stvari! I na samom kraju, odigrajte predstavu o autentičnoj srednjovjekovnoj legendi o kralju Zvonimiru! Čekamo vaše prijave!”, pozivaju organizatori.

I. Š.

 

 

Izbornik