• Naslovna
  • Sport
  • Četiri medalje Taekwondo kluba Knin na međunarodnom turniru u Zagrebu

Četiri medalje Taekwondo kluba Knin na međunarodnom turniru u Zagrebu


Sportašice i sportaši Taekwondo kluba Knin osvojili su četiri medalje na međunarodnom taekwondo turniru u Zagrebu na kojem je nastupilo 770 natjecatelja iz 89 klubova iz ukupno devet država.

Zlato su osvojili juniorka Matea Jelić (kategorija do 63 kg) sa izborene dvije pobjede te starija kadetkinja Ana Džanan (kategorija do 44 kg) s tri pobjede.

Slaven Janković (do 68 kg) osvojio je u olimpijskoj kategoriji srebro s tri pobjede i jednim porazom, a mlađa kadetkinja Stella Pinjuh (kategorija do 33 kg) osvojila je broncu sa zabilježene dvije pobjede i jednim porazom.

– Taekwondo klub Knin nastupio je u Zagrebu sa četiri natjecatelja i osvojio četiri medalje što predstavlja stopostotni učinak. Veseli nas što se, nakon ozljede, odlično oporavila najbolja sportašica grada Knina, Matea Jelić, a raduje nas i povratak Slavena Jankovića koji radi ozljede nije nastupao od studenoga prošle godine. Nakon ovog turnira očekuje nas niz novih turnira i to Livno Open, Studentsko prvenstvo, Beograd Open, kvalifikacijski turniri u Novoj Gradiški i Vukovaru, Croatia Open te Pariz Open – kazao je trener kninskog kluba Dragan Pinjuh.

Čestitamo osvajačicama i osvajačima medalja i njihovom treneru i trenerici, Draganu i Gloriji Pinjuh.

Izbornik