U Kninu 4. travnja stručni seminar o zaštiti podataka


U Kninu će se u srijedu 4. travnja održati stručni seminar pod nazivom Zaštita osobnih podataka i obveze javnog i privatnog sektora u provedbi Opće uredbe o zaštiti osobnih podataka (GDPR).

Seminar će se održati u TCR dvorani Veleučilišta Marka Marulića u Kninu od 9 do 13 sati, a predavačica će biti doc. dr. sc. Marija Boban.

Kotizacija iznosi 1.200 kuna + PDV, a uključuje sudjelovanje na seminaru, uvjerenje o usavršavanju, skriptu s predavanja, konzultacije s predavačem, razmjenu iskustava s kolegama i osvježenje u pauzi.

Seminar uključuje predavanje, radionice, raspravu i studije slučajeva koje potiču sudionike na aktivni rad i razumijevanje problematike te će im po toj osnovi biti izdano i uvjerenje o usavršavanju.

Po završetku seminara polaznici će:
• biti informirani i osposobljeni za razumijevanje i primjenu važećeg zakonodavnog okvira i propisa u radu s osobnim, poslovnim i klasificiranim podacima te u skladu s Uredbom GDPR
• steći nova znanja o važećim međunarodnim standardima u obradi podataka i njihovoj zaštiti kao i informacijskoj sigurnosti u praksi i općenito
• biti informirani i osposobljeni za razumijevanje i primjenu važećih zakonskih propisa u području prava na pristup informacijama, ponovne uporabe informacija i zaštite tajnosti podataka u Republici Hrvatskoj s naglaskom na uporabu znanja za potrebe tvrtki i pojedinaca u republici hrvatskoj koji sudjeluju u organizaciji i reguliranju prometa u mirovanju
• biti informirani o aktualnim informacijskim rizicima i načinima zaštite od krađe i neovlaštenog otkrivanja podataka i informacija te načinima zaštite u poslovnom komuniciranju za potrebe tvrtki i pojedinaca u republici hrvatskoj koji sudjeluju u organizaciji i reguliranju prometa u mirovanju.

Izvor: knin.hr

Izbornik