ŠRD Krka otvara školu ribolova


Ribolov je zanimacija, hobi, rekreacija i sport. To je daleko više od igre. Ribolov je briga o prirodi, o vodi, o ribama. Zahvaljujući ribolovu čovjek upoznaje njihove tajne, sve je to zajedno mnogo više od samog ulova ribe. Kod ribolova je zanimljivo da u sebi objedinjuje brojne discipline i tehnike. Zato si svatko može svoje aktivnosti na vodi prilagoditi svojim fizičkim mogućnostima i svojim željama.

Ribolov je odličan hobi i zabava za cijelu obitelj, boravak na vodi uz štapove, bez obzira hoće li se nešto uloviti. Ribolov može biti i odlična rekreacija u kojoj ribolovac u potrazi za kapitalnom ribom pretražuje vode. Isto tako, ribolov može biti i vrhunski natjecateljski sport, koji najboljima pruža mogućnost da putuju svijetom braneći boje svoga kluba ili države. Ribolov krije još puno toga što svatko mora otkriti sam.

Plan društva je da polaznici škole prođu tri tehnike ribolova a to su fly, spin i carp te da se do kraja škole na taj način opredijele za tehniku koja im se najviše sviđa.
Školu će voditi najiskusniji članovi društva a polaznici će prolaziti i teorijski i praktični dio.

Kroz teorijski dio nastave moći će se upoznati s osnovama ribolova te zaštite prirode i okoliša a taj dio će se održavati na ribolovnoj kućici. Nakon toga praktični dio se održava na rijekama i jezerima.

U suradnji s ribolovcima bit će prisutan i pedagog kao vanjski suradnik.

Upisi kreću od 01.04 do 20.04 a sama nastava bi trebala početi 01.05.
Školi ribolova mogu pristupiti djeca od 7 do 15 godina starosti.

Prijave se vrše na brojeve telefona:
097/665-3895 Danijel Milinčić
095/916-1281 Igor Marković
Mail: srd.krka.knin@gmail.com

Veselimo se vašem odazivu.

Izvor: Feral News

Izbornik