Osnovan MNK Knin


Piše: Ekipa MNK Knin

Dana 13. veljače 2018. godine podno Kninske tvrđave osnovan je MNK Knin!

„Bez pinezi i rišpeta, rodilo se dite puka, iz jubavi, iz dišpeta, kontra mraku, kontra sili, nareslo je ka iz vode i trkalo do slobode“. S velikom  ponosom izjavio je predsjednik novoosnovanog malonogometnog kluba „MNK Knin“ – Damir Dilber.

Upitali smo od kud ideja i inicijativa?

Rekao je da skupina prijatelja i entuzijasta kojom je okružen već neko vrijeme razmišlja o ovakvom projektu i pothvatu. Smatramo da je jedan alternativni amaterski malonogometni klub potreban gradu Kninu. Mjesto gdje će se okupljati svi ljubitelji amaterskog malog nogometa.  Dobro došli su apsolutno svi koji imaju volju i želju za tim predivnim sportom! Isto tako želimo potaknuti i podržati druge klubove i udruge, te građane grada Knina, da uz malo volje, ljubavi i truda se sve može!

Damir dodaje:

Zagarantiran posao nije dovoljan da bi se čovjek osjećao dobro, čovjeku su potrebne  dodatne obveze i hobiji. Upravo to želimo! Želimo ponuditi svakome tko želi, da se pridruži našim treninzima i natjecateljskim utakmicama kako bi se rekreirali. Na kraju, kako bi  kroz amatersko bavljenjem sportom bili zdraviji i ispunjeniji.

Koji su ciljevi?

Ciljevi uz sve prije spomenuto je natjecanje u 1. ŽMNL od sezone 2018/2019! Županijska malonogometna liga trenutno ima 11 klubova. Svi mahom iz Šibenika i okolice. Liga je jako dobro organizirana na što smo kao žitelji županije jako ponosni! U jednu ruku sam sretan što se u županiji igra dobar i kvalitetan mali nogomet, no isto tako budem tužan kad vidim da se iz Knina ili Drniša ne natječe niti jedan klub. Želimo naš klub i grad predstaviti  županiji te isto tako županiju dovesti u Knin.

Želim spomenuti ljude koji su pokrenuli ovu priču skupa sa mnom, bez njih sigurno od ovoga ne bi bilo ništa! Damir Krvavica, Dragan Miličević, Željko Stojak, Mario Sunko, Stefan Uroš, Boško Dilber, Josip Bebek, Bojan Marić. Ekipa hvala i samo naprijed! Dodatno se želim zahvaliti piceriji „TENEN“ na čelu sa Mirkom Šimićem, te JAKO SPORT-u sa Ivanom Gojevićem koji su prepoznali vrijednost našeg projekta i donirali svaki po garnituru dresova!

Ovim putem pozivam sve građane koji žele postati članom našeg kluba da se jave na mail: mnk.knin@mail.com ili na našu Facebook stranicu!

„Naš grad, naš klub“ – MNK Knin

Izbornik