• Naslovna
  • Sport
  • U ponedjeljak malonogometni turnir za mlade Coca Cola cup; Prijave na licu mjesta i besplatne su

U ponedjeljak malonogometni turnir za mlade Coca Cola cup; Prijave na licu mjesta i besplatne su


U ponedjeljak 19. 3. u Kninu će se na igralištu s umjetnom travom održati Coca-Cola cup 2018., malonogometni turnir za mlade u okviru Sportskih igara mladih.

Turnir tapočinje u 10 sati, a prijave će biti na licu mjesta te su besplatne.

Igrat će se u dvije kategorije uzrasta i to 2000.-2003. te 2003.-2006.

Organizator poziva sve da se odazovu u što većem broju, bilo kao natjecatelji ili kao publika “kako bi se družili i veselili u pozitivnom sportskom duhu”.

Coca-Cola Cup najveći je turnir u malom nogometu koji se već petu godinu organizira pod okriljem Sportskih igara mladih. Osim sportskog i natjecateljskog dijela turniri su platforma kroz koju djeca svoje vrijeme iskoriste za druženje, razvijaju temeljne životne vrijednosti i osvještavamo ih o važnost suživota s prirodom.

Rekordnu 2017. godinu obilježilo je više od 30.000 igrača na nogometnim terenima diljem Hrvatske. Broj kvalifikacijskih turnira povećava se svake godine tako da će se ove godine održati u čak 80 gradova.

Kvalifikacijski turniri u gradovima razigravat će se u ožujku, travnja i svibnju nakon čega će uslijediti županijska finala. Velika državna završnica na rasporedu je u lipnju u Umagu, a pobjednici će predstavljati Hrvatsku na međunarodnom finalu u kolovozu u Splitu.

I. Š.

Izbornik