• Naslovna
  • Društvo
  • Coca Cola organizira u Kninu radionice za mlade o poslovnim i životnim vještinama te dodjeljuje potvrde o završenoj obuci

Coca Cola organizira u Kninu radionice za mlade o poslovnim i životnim vještinama te dodjeljuje potvrde o završenoj obuci


Coca Cola organizira u 12 hrvatskih gradova među kojima je i Knin radionice o poslovnim i životnim vještinama nakon kojih će polaznici dobiti potvrde o završenoj obuci.

Prijaviti se mogu nezaposlene osobe u dobi od 18 do 30 godina koje ne sudjeluju u programima osposobljavanja. Riječ je o trodnevnim radionicama koje će se za tisuću odabranih polaznika održati u Bjelovaru, Dubrovniku, Kninu, Osijeku, Puli, Rijeci, Slavonskome Brodu, Splitu, Varaždinu, Vukovaru, Zadru i Zagrebu.

Prijave za program trajat će do popunjenja ograničenoga broja mjesta po gradovima održavanja, a svi se zainteresirani mogu prijaviti OVDJE.

U Kninu će se radionice održavati 2., 3. i 4. svibnja ove godine od 9 do 17 sati u Multifunkcionalnoj dvorani Studentskog doma Fra Luje Maruna.

Na radionicama će odabrani polaznici usvajati poslovne vještine poput osnova financijske pismenosti, upravljanja projektima, poslovnoga planiranja te pregovaračkih i prodajnih vještina, a govorit će se i o životnim vještinama poput razumijevanja i razvoja sebe, komunikacije i davanja povratnih informacija te interakcije i umrežavanja.

Radionice će voditi eminentni stručnjaci i znanstvenici iz pojedinih područja.

Nakon uspješnoga završetka programa polaznicima će potvrdu o završenoj obuci dodijeliti Coca-Cola HBC Hrvatska.

I. Š.

Izbornik