• Naslovna
  • Politika
  • Nikola Blažević istaknuo kandidaturu za predsjednika kninskog HDZ-a: “Namjera mi je vratiti izgubljeno povjerenje članstva i simpatizera u HDZ”

Nikola Blažević istaknuo kandidaturu za predsjednika kninskog HDZ-a: “Namjera mi je vratiti izgubljeno povjerenje članstva i simpatizera u HDZ”


Predsjednik Povjerenstva HDZ-a za Knin Nikola Blažević istaknuo je večeras kandidaturu za predsjednika kninskog HDZ-a na unutarstranačkim izborima koji će se održati 25. ožujka ove godine.

Prenosimo u cijelosti obraćanje Nikole Blaževića u povodu isticanja kandidature:

“Na predstojećim izvanrednim prijevremenim unutarstranačkim izborima kandidirat ću se za dužnost predsjednika Hrvatske demokratske zajednice grada Knina.

Namjera mi je vratiti izgubljeno povjerenje članstva i simpatizera u HDZ te stvoriti pretpostavke za pobjedu na budućim lokalnim izborima i za ponovno preuzimanje odgovornosti za Grad Knin.

Prije pet mjeseci preuzeo sam obvezu vođenja stranke u prijelaznom razdoblju s ciljem konsolidiranja odnosa i pripreme unutarstranačkih izbora, no smatram da za taj opsežan posao treba još puno vremena, posebice zbog neugodnog poraza kojeg smo u Kninu doživjeli na prošlogodišnjim lokalnim izborima.

Ovaj put članstvo će birati po načelu ”jedan član jedan glas” i stoga je od iznimne važnosti da se svaki član uključi u izbore i samostalno donese odluku kome će dati povjerenje da dalje vodi kninski HDZ.

Sa svoje strane učinit ću sve da na izborima koji predstoje i u vremenu nakon izbora postignemo prijeko potrebno zajedništvo svih onih kojima je HDZ na srcu, no još više da kao najjača politička opcija u Kninu iznjedrimo ono najbolje među nama kako bi i stranku i grad u kojem živimo učinili boljim i ljepšim.

Naposlijetku, zahvaljujem se županijskom HDZ-u i stranačkoj središnjici na potpori koju su mi iskazali prilikom imenovanja na čelo Povjerenstva HDZ-a za grad Knin, posebice stoga što sam posljednjih mjeseci bio na čelu mladog i hrabrog tima koji bi trebao biti jezgra novog kninskog HDZ-a.”, stoji u obraćanju Nikole Blaževića.

Rok za prijave kandidata za predsjednika kninskog HDZ-a je 9. ožujka, doznajemo od Povjerenstva stranke.

Izbornik