• Naslovna
  • Sport
  • Tri odličja za kninski Olympic na „Rugvica Open 2018″

Tri odličja za kninski Olympic na „Rugvica Open 2018″


Ovog vikenda završen je drugi kriteriski turnir za juniorsku selekciju „Rugvica Open 2018“. TKD „Olympic“ Knin natupio je s dvije juniorke te dvije kadetkinje. Ela Jelić se borila za vizu za Svjetsko prvenstvo.

– Ela Jelić je u kategoriji do 59 kg upisala dvije pobjede. Prvu borbu dobila je prekidom s 20 razlike, drugu borbu pobijedila je rezultatom 15:6, dok je u trećoj neizvjesnoj i taktički izvrsnoj borbi za ulazak u finale, nakon vodstva u zadnjh 20 sekundi dobila opomenu te sa rezultatom 4:4 borba je otišla na zlatni bod. Ovog puta „golden point“ bio je nesretan za nas te nas udaljio korak dalje od nastupa na Svjetskom juniorskom prvenstvu. Preostaje nam još jedan turnir u Grčkoj, koji se održava zadnjeg vikenda u 4. mjesecu, na kojem je dovoljna medalja bilo kojeg sjaja za potvrdu karte na gore spomenuto natjecanje – kazao nam je Stipe Jarloni, čelnik i trener kluba te spomenuo i kadetkinje.

– Naše dvije kadetkinje također su pokazale izvrsnu formu. Ivona Jelić, mlađa kadetkinja do 36kg s jednom pobjedom u kojoj je također bio prekid borbe sa 20 razlike te jednim porazom upisala je medalju srebrenog sjaja, a Anđela Mrša do 33 kg sebi je osigurala brončano odličje. Ovoga puta bez plasmana ostala je Mira Nikšić – izvijestio je Jarloni

I. Š.

Izbornik