• Naslovna
  • Društvo
  • Sponzorirani članak: U subotu na glavnom trgu u Kninu premijera serije Tajne

Sponzorirani članak: U subotu na glavnom trgu u Kninu premijera serije Tajne


Tajne_kninVolite dramske serije i želite biti dio stvaranja jedne od njih? RTL Televiziija odlučila je premijerno prikazati prvu epizodu nove dramske serije ‘Tajne’ u Kninu, na trgu Ante Starčevića u subotu, 7. rujna u 20.00 sati. Uz prvu epizodu koju će građani moći gledati na velikom platnu, a u kojoj glume Filip Juričić, Ksenija Pajić, Aleksandar Cvjetković, Jasna Bilušić i mnogi drugi, svi prisutni moći će upoznati i fotografirati se s voditeljicom Renatom Sopek, kao i glumcima iz serije ‘Tajne’, Jasnom Bilušić i Mladenom Čuturom. Otkrijte ‘Tajne’ 07. rujna u 20.00 sati na trgu Ante Starčevića!

O seriji “Tajne”

Dramska serija „Tajne“ bavi se burnim odnosima dviju obitelji kroz tri generacije. U pozadini svih priča u koje su upleteni članovi obitelji Franić i Šeper nalazi se blago koje je 1943. zakopano u šumi u blizini kurije. Ono je uzrok svih zala koja su se nadvila nad likove serije, a  glavni junaci, Nikola Šeper i Marina Franić, napokon imaju priliku tom prokletstvu blaga stati na kraj i staviti točku na prošlost i sve loše što se u njoj dogodilo. Ljubav koja se među njima rađa, naići će na brojne prepreke, kako vanjske, tako i unutar njih samih, pa bi ključno pitanje na koje ova serija pokušava odgovoriti moglo glasiti – može li ljubav dvoje mladih ljudi nadvladati prošlost opterećenu sukobima i trasirati put k ljepšoj i vedrijoj budućnosti?

Kroz seriju koja iz dana u dan otkriva tajne svojih junaka vodi nas izuzetna glumačka ekipa – Ksenija Pajić, Aleksandar Cvjetković, Filip Juričić, Jelena Jovanova, Stejpan Perić, Jasna Bilušić, Mladen Čutura te mnogi drugi.

“Tajne” – uskoro u programu RTL Televizije!

Izbornik