Izvještaji s utakmica mlađih uzrasta NK Dinara


Piše: Miroslav Čalić

ŠPIGETE: NK DINARA – NK JOSO BEGO 1:5 (1:2)

Strijelci: Antonio Raič (NK Dinara), a Matija Relja(2), Luka Meić, Grgo Milošević i Franjo Burić (NK Joso Bego)

U derbiju kola domaći dječaci su izgubili od najbolje momčadi u ligi. Gosti su biološki i po kvaliteti za koplje iznad svih momčadi u ligi. U Kninu ih je ovaj put malo i sreća pomazila. Naime prvi zgoditak je bio autogol, treći iz sumnjivog kaznenog udarca, a taj zgoditak je na kraju prelomio utakmicu i odveo u drugom pravcu. Domaći dječaci su se borili koliko su mogli, ali izostanke i ozljede pojedinih igrača nisu mogli nadomjestiti. Treba pohvaliti sve sudionike utakmice, kao i njihove roditelje koji su im davali podršku.

TIĆI: OTOK MURTER – NK DINARA 0:3 (0:2)

Strijelci: Zvonimir Matić (2) i Jozo Žuljević.

U jednosmjernoj utakmici gosti su cijeli susret bili dominantni i potpuno zasluženo savladali skromnog domaćina. Gostujući trener Elvis Asić je kazao da je rezultat bio u drugo planu. Jako smo radosni da smo mogli dati priliku svim dječacima koje smo poveli na utakmicu i to me čini posebno sretnim. Sve čestitke dječacima i njihovim roditeljima na velikoj podršci.

KADETI: NK DINARA – NK ZADAR 2 S.D.D. 2:0 (1:0)

Strijelci: Daniell Karna i Arijan Komazec.

U derbiju posljednjeg kola 3. HNL domaćin je zasluženo pobijedio renomirane goste. Ovom pobjedom kadeti NK Dinara će prezimiti na prvom mjestu sa tri boda prednosti ispred drugoplasiranog NK Velebit (Benkovac).

Utakmica je od samog početka bila pod apsolutnom kontrolom domaćina koji je diktirao tempo, a gosti su svoju prigodu tražili iz protunapada. Dobru igru cijele momčadi su materijalizirali Daniell Karna i Arijan Komazec.

Kao trener moram reći da odavno nisam imao homogeniju i kompaktniju skupinu mladića od ove koju sad treniram.

Zasluženo smo osvojili prvo mjesto bez izgubljene utakmice. Dečki su za svoj rad i kvalitetne izvedbe nagrađeni.

Čestitke svima, a osobito Srećku Karni na tituli najboljeg strijelca lige sa 14 postignutih golova. Ovom prigodom se zahvaljujem roditeljima koji su nas pratili i davali podršku u svakom trenutku.

Foto: Miroslav Čalić

Izbornik